pictogram strategie

Strategie

U heeft een doelstelling. Wij zorgen dat u die haalt. Dat doen we door goed naar u én uw doelgroep te luisteren.

Onze strategie baseren we op analyses, online statistieken, monitoring en mediarapportages. De resultaten vertalen we naar een concreet plan dat de doelgroep raakt in het hart en hoofd. Wat uw doelstelling ook is: de specialisten van Axioma maken het professioneel tot een succes.

pictogram content

Content

Creatieve content met maximale impact, daar gaan we voor. Of het nu gaat om een meerjarige campagne of enkel persbericht.

Daarom hebben we de beste tekstschrijvers, designers, illustratoren, ontwikkelaars, video-editors en fotografen op ons kantoor in Baarn zitten.
Uw content up to date houden? Dat kan met ons content-abonnement voor een vast bedrag per maand.

pictogram distributie

Distributie

Uw boodschap bereikt op het juiste moment via de meest relevante kanalen de doelgroep. Daar zorgen wij voor.

Zo regelen wij bijvoorbeeld de verzending van uw magazine of zorgen ervoor dat deze in iedere kapperszaak in de provincie Utrecht komt te liggen. Ook verzorgen we alle pr. Denk daarbij aan persberichten verzenden of content plaatsen op social media.

pictogram optimalisatie

Optimalisatie

Wanneer wij spreken van een succes? Als alles klopt. En dat begint bij het einde: de effectiviteit.

Wij monitoren actief de resultaten zodat we tijdens de looptijd de content kunnen optimaliseren. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat we mediabudget kunnen herverdelen of schrijven over onderwerpen die gedurende de looptijd actueel geworden zijn.