Video. Je kunt er niet omheen. Sterker nog: 80% van al het internetverkeer bestaat uit video’s. En nee, video is niet alleen in het buitenland populair. Zo maken al 8,7 miljoen Nederlanders gebruik van YouTube, waarvan 2,4 miljoen dagelijks (cijfers voor 2019).

Video is dan ook hét middel om:
• Je merk tot leven te brengen (merkbeleving vergroten);
• Je organisatie een gezicht te geven (naambekendheid vergroten);
• Je doelgroep te informeren over een product of dienst (leadgeneratie);
• Nog relevanter en interessanter te worden voor je doelgroep (vergroten binding en loyaliteit).

Kortom: elke doelstelling vraagt om een andere soort video. Met een andere insteek, afhankelijk van de doelgroep en de beste kanalen om deze te distribueren. Is snelheid en authenticiteit juist de kracht achter de ene video (voor én door de doelgroep), wil je bij de andere juist kwaliteit uitstralen en een duidelijk verhaal vertellen.

Bij Axioma geloven we in de kracht van video. Zo hebben we met succes video ingezet voor diverse doelstellingen van onze klanten.

MR revalidatie


MediReva Revalidatie helpt de zorgprofessional zijn werk te kunnen doen. Denk daarbij aan het verhuren van medische hulpmiddelen, geven van adviezen en het verrichtten van het nodige onderhoud. Om te laten zien wat ze doen en waar ze voor staan hebben we een sfeervolle bedrijfsvideo gemaakt waar de mens centraal staat. Want het gaat uiteindelijk om die glimlach van de patiënt. “Daar doen we het toch voor”

Santé Partners 1 minuut


Problemen in je relatie, een echtscheiding, een conflict op je werk, ruzie in de familie, financiële problemen: je kunt er door vastlopen in het dagelijks leven, maar er over praten kan behoorlijk lastig zijn. Mensen schamen zich, voelen zich alleen of niet begrepen. Met een reeks video’s over vijf belangrijke thema’s die spelen in het verzorgingsgebied van Santé Partners, wil de organisatie de drempel tot een eerste afspraak verlagen. ‘Je bent niet alleen, wij kunnen helpen’.

Medireva portret Ricardo Fecken


Met het MediReva platform ‘Vertel’ wil het een maatje zijn voor mensen met een beperking. De focus ligt daarbij op de positieve gezondheid, de mensen helpen en inspireren met tips en mooie verhalen. In deze video maken we kennis met Ricardo, die door een ongeluk zijn linkerbeen kwijtraakte. Als lid van het Nederlands Amputatie voetbalteam is hij weer bezig zijn met de sport waar hij van houdt én heeft hij het plezier in het leven weer teruggevonden.

Informatieve video GASTVRIJHEIDSCHECK

Gastvrijheid is niet in elke organisatie vanzelfsprekend. Deze video laat haarscherp zien hoe het niet moet. De video is onderdeel van een campagne om gastvrijheid te vergroten in de mobiliteitsbranche.

Vraag het dan!


Deze video’s werden door Axioma gemaakt voor OOMT. Zij stimuleren mensen in de mobiliteitsbranche in Nederland om veilig te werken, maar ook om niet te vergeten om zichzelf te blijven ontwikkelen. Deze video’s, hier in een compilatie, werden apart gedeeld via social media. Ze roepen vragen op, maar geven ook direct het antwoord. Vraag het dan! Aan de servicedesk van OOMT dus.

Campagnevideo naamsbekendheid ZEN

Met in totaal 17 miljoen vertoningen heeft Zeer Energiezuinige Nieuwbouw (ZEN) niet alleen flink aan bekendheid gewonnen, ook de engagement was groot. Drager van de online-campagne was deze video waarin we inspelen op het gevoel dat iedereen kent: als je iets ergs ziet of hoort, wil je er iets aan doen. Jij wilt het verschil maken!

Sfeervideo Sogeti


Voor elke IT’er op de arbeidsmarkt staan dertien vacatures open. Dertien! Er is dus keuze zat. Waarom kiezen voor Sogeti? Voor een wervingscampagne gingen wij opzoek naar hét DNA van Sogeti. Zo ontdekten we dat wat Sogeti zo uniek maakt, de Sogetisten zelf zijn. Vakidioten met passie voor IT én gamen. We namen een kijkje bij ‘game night’. Een video voor én door de doelgroep.

Klussen met Kees Woonfonds

Voor Woonfonds ging Axioma een dag op pad met Kees. Kees is klusser en helpt bewoners met klusjes in en rond het huis, die ze zelf niet op kunnen pakken.

Redactionele video Intrakoop

Intrakoop is de grootste inkoopcoöperatie van de zorg. Met actuele en diepgaande kennis van de zorgsector verbindt Intrakoop leden en leveranciers met elkaar. We doen dit in de communicatie door de doelgroep te inspireren en enthousiasmeren met verrassende visies, prikkelende praktijkvoorbeelden en inspirerende interviews die de volle breedte van de dienstverlening van Intrakoop raken. We gaan uitdagingen hierin niet uit de weg, maar benoemen die juist en laten met praktijkvoorbeelden zien hoe die het hoofd te bieden.

Animatievideo MediReva

MediReva is er voor je. Het is niet zomaar een slogan van de medisch speciaalzaak, maar een werkwijze waar zij elke dag vol voor gaan. In dit kader hebben ze ook hun dienstverlening en communicatie kritisch onder de loep genomen. Centrale vraag: hoe kunnen we er nóg beter voor onze klanten zijn? Dit resulteerde in een aangescherpte positionering, waarvan de eerste zichtbare verandering een nieuwe website is. Hier kunnen klanten nu nog makkelijker online een bestelling plaatsen. Met onder andere een informatieve animatievideo brengt MediReva haar klanten hiervan op de hoogte.

Meer van onze creaties


Wil je weten wat video voor jou kan doen?

Neem dan contact met ons op!

Mail ons