Video. Je kunt er niet omheen. Sterker nog: 80% van al het internetverkeer bestaat uit video’s. En nee, video is niet alleen in het buitenland populair. Zo maken al 8 miljoen Nederlanders gebruik van YouTube, waarvan 2,2 miljoen dagelijks.

Video is dan ook hét middel om:
• Je merk tot leven te brengen (merkbeleving vergroten);
• Je organisatie een gezicht te geven (naambekendheid vergroten);
• Je doelgroep te informeren over een product of dienst (leadgeneratie);
• Nog relevanter en interessanter te worden voor je doelgroep (vergroten binding en loyaliteit).

Kortom: elke doelstelling vraagt om een andere soort video. Met een andere insteek, afhankelijk van de doelgroep en de beste kanalen om deze te distribueren. Is snelheid en authenticiteit juist de kracht achter de ene video (voor én door de doelgroep), wil je bij de andere juist kwaliteit uitstralen en een duidelijk verhaal vertellen.

Bij Axioma geloven we in de kracht van video. Zo hebben we met succes video ingezet voor diverse doelstellingen van onze klanten.

Animatievideo
OOMT

Truck platooning gaat de wereld veranderen. De techniek en de bijbehorende voordelen zijn uitgelegd in een overzichtelijke animatie.

Campagnevideo naamsbekendheid ZEN

Met in totaal 17 miljoen vertoningen heeft Zeer Energiezuinige Nieuwbouw (ZEN) niet alleen flink aan bekendheid gewonnen, ook de engagement was groot. Drager van de online-campagne was deze video waarin we inspelen op het gevoel dat iedereen kent: als je iets ergs ziet of hoort, wil je er iets aan doen. Jij wilt het verschil maken!

Sfeervideo Sogeti


Voor elke IT’er op de arbeidsmarkt staan dertien vacatures open. Dertien! Er is dus keuze zat. Waarom kiezen voor Sogeti? Voor een wervingscampagne gingen wij opzoek naar hét DNA van Sogeti. Zo ontdekten we dat wat Sogeti zo uniek maakt, de Sogetisten zelf zijn. Vakidioten met passie voor IT én gamen. We namen een kijkje bij ‘game night’. Een video voor én door de doelgroep.

Redactionele video Intrakoop

Intrakoop is de grootste inkoopcoöperatie van de zorg. Met actuele en diepgaande kennis van de zorgsector verbindt Intrakoop leden en leveranciers met elkaar. We doen dit in de communicatie door de doelgroep te inspireren en enthousiasmeren met verrassende visies, prikkelende praktijkvoorbeelden en inspirerende interviews die de volle breedte van de dienstverlening van Intrakoop raken. We gaan uitdagingen hierin niet uit de weg, maar benoemen die juist en laten met praktijkvoorbeelden zien hoe die het hoofd te bieden. Daarnaast maken we van de video’s met een slimme edit ook een trailer waarmee we het magazine aanjagen.

Animatievideo MediReva

MediReva is er voor je. Het is niet zomaar een slogan van de medisch speciaalzaak, maar een werkwijze waar zij elke dag vol voor gaan. In dit kader hebben ze ook hun dienstverlening en communicatie kritisch onder de loep genomen. Centrale vraag: hoe kunnen we er nóg beter voor onze klanten zijn? Dit resulteerde in een aangescherpte positionering, waarvan de eerste zichtbare verandering een nieuwe website is. Hier kunnen klanten nu nog makkelijker online een bestelling plaatsen. Met onder andere een informatieve animatievideo brengt MediReva haar klanten hiervan op de hoogte.

 

 

 

 

 

 

 
 

Wil je weten wat video voor jou kan doen?

Neem dan contact met ons op!

Mail ons