Ga de interactie aan op social media, maak van jouw doelgroep volgers en zorg zo voor een positieve merkbeleving! Met de juiste inzet van social media krijg je een betrokken doelgroep!

De kracht van social media is interactie

HET RESULTAAT VAN SOCIAL MEDIA

De juiste inzet van social media maakt van jouw volgers een community, wat zorgt voor een positieve merkbeleving. Dit resulteert uiteindelijk weer in meer betrokkenheid, naamsbekendheid en websitebezoekers.

Wist je dat er gemiddeld 5700 tweets per seconde worden verstuurd?

SOCIAL MEDIA: ONZE AANPAK

Wat zijn jouw doelstellingen? Met welke social media-strategie gaan we die bereiken? Samen met jou kijken we naar de passende invulling en maken we een planning. Het hele proces, van strategie tot uitvoering, kunnen wij je uit handen nemen.

Strategie
De juiste strategie biedt kaders voor het creëren van content, zodat de doelstellingen ook daadwerkelijk gehaald worden.

Content creëren
Social media gaat over interactie, en daarvoor heb je content nodig. Creatieve content met maximale impact.

Distributie
Wat is de boodschap? Waar zit de doelgroep? Om de meeste betrokkenheid te verkrijgen, bekijken we per contentitem waar we dit het beste kunnen wegzetten. Vervolgens zetten we de content volgens de social media-planning uit.

Monitoring
Na het uitzetten van de berichten monitoren we welke impact de content heeft. Op basis van deze resultaten blijven we de content en de social media-kanalen optimaliseren.

Community management
Interactie is tweezijdig. Social media draait daarom niet alleen om het verspreiden van content. Om te groeien is het een must om goed te blijven luisteren en het gesprek met jouw volgers aan te gaan.

Meer weten? Neem contact op!

We heten u graag welkom bij Axioma in Baarn. Dan kunt u meteen kennismaken met onze marketeers.

Bel voor een afspraak naar +31 (0) 35 5488 140 of lees meer over Axioma.