logo axioma communicatie
Wij zijn Axioma. En wij creëren boodschappen die blijven hangen in het hart en hoofd van uw doelgroep. Vanuit ons kantoor in Baarn werken we aan creatieve content met maximale impact. Of het nu gaat om een meerjarige campagne of enkel persbericht. Wij denken en werken vanuit waardecreatie.

Doelgericht

Welk doel u ook heeft: het gaat om het contact dat je maakt. Écht contact. Dat moet maximale impact realiseren en daarvoor heb je een doelgroepgerichte expert nodig. Dat is Axioma.

Specialist in sectoren

Wij snappen hoe we jouw merk of product aantrekkelijk en gewild maken. We hebben jarenlange ervaring met het bedenken, produceren en distribueren van relevante content in de sectoren MVO en duurzaamheid, Zorg en Zakelijke dienstverlening

Axioma groen

Hoe kunnen wij onze ervaring met ’s lands bekendste A-merken in dienst stellen van een groen doel? Daarvoor hebben we een specialistisch team dat werkt onder de naam Axioma Groen. Zij zetten hun kennis, expertise en netwerk uitsluitend in voor projecten en organisaties met een duurzaam of MVO-oogmerk.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven mensen met passie voor hun vak. Bekijk hier onze vacatures.

Altijd bereikbaar

Telefoon    035 548 81 40
E-mail        welkom@axioma.nl
Adres        Lt. Gen. Van Heutszlaan 4, 3743 JN Baarn

Openbaar vervoer
Ons kantoor ligt op 5 minuten loopafstand van station Baarn. 

Met de auto
Met de auto zijn we gemakkelijk bereikbaar. Houd rekening met een reistijd van ongeveer vijf minuten (buiten de spits) vanaf de afslag Amsterdamsestraatweg/N221.

Trots


Wij zijn trots op onze prijzen! In 2018 wonnen we de bekroning in de categorie “Creatie” voor het magazine Vandaag van het Apostolisch Genootschap.

In 2017 kregen wij voor ditzelfde magazine al de nominatie bekroning Beste Fotografie. In 2016 wonnen we een bronzen Grand Prix Content Marketing Award in de categorie Not for Profit met de Ga voor goed goud-campagne voor Solidaridad.

Het jaarverslag Rouwkost dat wij voor uitvaartorganisatie Yarden maakten, kreeg een nominatie-bekroning in de categorie Beste Fotografie.

Ons team

Meer weten? App met Coen.