Magazines

Wil je een magazine laten maken? Axioma is van oorsprong een echte bladenmaker en ook dat vakgebied heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. Net als wij. Constante factor? De kracht van content en goede storytelling in onze magazines. Dat was vroeger zo en dat is nog steeds zo. En die content gebruiken we elke maand ook nog steeds in verschillende magazines.

Specialist in sectoren

We maken zowel relatiemagazines als tijdschriften direct gericht op consumenten. Zo hebben we jarenlange ervaring opgedaan met het creëren van content in de sectoren zorg, maatschappelijk verantwoord ondernemen en de zakelijke dienstverlening.

Analyse, inzichten en strategie

We werken gestructureerd naar aantoonbare meerwaarde van magazines. De onderwerpen die we voorstellen baseren we op analyses en onderzoek: wat wordt over uw bedrijf geschreven, wat zijn de trends in zoekvolumes naar bepaalde onderwerpen en wat doen uw concurrenten? Daarnaast houden we regelmatig lezersonderzoeken, bijvoorbeeld door een enquêteformulier in te voegen, een focusgroep te organiseren of een online vragenlijst op te stellen.

Hergebruik van content, ook online

Creatieve content met maximale impact, daar gaan we bij Axioma voor. Daarom gebruiken we de content efficiënt en effectief. Bij het ontwikkelen van een magazine is het vertrekpunt dat de content niet alleen op papier terechtkomt, maar ook herbruikbaar is. Zo maken we artikelen uit het magazine geschikt voor online gebruik en zorgen dat deze op een aantrekkelijke manier bij de doelgroep terechtkomt.

Een magazine laten maken? Neem contact op!

We nodigen je graag uit voor een kennismaking bij ons in Baarn. Dan kun je de sfeer op onze redactie en studio proeven, magazines doorbladeren of kennismaken met onze online specialisten die samen met de redactie aan omnichannel communicatie werken.

Bel voor een afspraak naar +31 (0) 35 5488 140 of lees meer over Axioma.

Boost’m magazine
Booster magazine
Speciale stans in cover van boekje Hartstichting
Speciale stans in de cover ‘Recht uit het hart’, een magazine van de Hartstichting
Eyescan Magazine spread
‘Oog’, het magazine van Eyescan
Talkies magazine spread
Lifestyle magazine ‘Talkies’