Jaarverslagen

Het jaarverslag, een verplicht nummertje? Nee! Dit is uw kans om op een eigentijdse en pakkende manier met stakeholders én nieuwe doelgroepen te communiceren. Gooi het eens over een andere boeg. Kom met een verrassende vorm, digitale verrijking of een fotoserie recht uit het hart.

Award-winning jaarverslag voor Yarden

Zoals de dood bij het leven hoort, hoort eten bij rouwen. Een kijkje op iemands bord is als een kijkje in iemands leven. Daarom hebben we het jaarverslag voor Yarden in een culinair jasje gestoken met als thema: rouwkost. Het resultaat? Een intrigerend jaarverslag dat zowel extern als intern veel heeft losgemaakt.

Neprofarm: jaarverslag of bijsluiter?

Medicijnen en bijsluiters horen bij elkaar. En niet voor niks. De bijsluiter vertelt u alles wat u moet weten over het medicijn. Een mooi haakje om het eens geheel anders aan te vliegen voor onze klant in de zelfzorg: een jaarverslag in de vorm van een bijsluiter. Een verrassende vorm die jaren na verschijning nog altijd tot de verbeelding spreekt.

Out of the box voor de zelfzorgmarkt

Een geschaafde knie, een koortslip, waterpokken of aften. Raadpleegt u de huisarts of slaat u zelf aan het dokteren? Deze alledaagse, vaak kleine aandoeningen hebben we uitvergroot in het jaarverslag van Neprofarm, belangenbehartiger voor de zelfzorgmarkt. Onsmakelijk? Nee, dit is namelijk waar zelfzorg om gaat. Het is verrassend. Een tikje confronterend misschien, maar het komt wel binnen.

Meer weten? Neem contact op!

Uw jaarverslag over een andere boeg? Wij gaan de uitdaging graag met u aan. Bel voor een afspraak naar +31 (0) 35 5488 140 of lees meer over Axioma.

Fotografie in Yarden jaarverslag

Fotografie uit het Yarden jaarverslag

Het Neprofarm jaarverslag als bijsluiter

Beeld uit het Neprofarm jaarverslag