E-mailmarketing is een succesvolle manier om met relevante content jouw relatie met de ontvanger op te bouwen.

De kracht van e-mailmarketing is het opbouwen van een duurzame relatie

HET RESULTAAT VAN E-MAILMARKETING

Een duurzame relatie opbouwen met je doelgroep kan met e-mailmarketing. Door te informeren en/of amuserende en interessante content te bieden, blijf je relevant. Dit leidt tot een duurzame relatie waarin klanten loyaal blijven en prospects overwegen klant te worden. Gevolg: meer websitebezoeken, conversie én loyaliteit!

Slechts 17% verstuurt volledig responsive e-mails

HOE WIJ E-MAILMARKETING AANPAKKEN

Een periodieke nieuwsbrief is slechts een van de vormen van e-mailmarketing. De eerste stap is het bepalen van de vorm en de frequentie. Vervolgens kijken we naar welke inhoud het beste aanslaat bij de ontvangers en de beste resultaten oplevert.

Strategie
E-mailmarketing werkt niet zonder plan. Een e-mailmarketing-strategie biedt een duidelijk beeld en geeft richting aan de doelstellingen.

Design
Onze creatieve designers verzorgen graag het design van de nieuwsbrief.

Content
Goede content die aansluit bij de interesse en wensen van de mensen in jouw adressenbestand. Daar valt of staat e-mailmarketing mee. Onze creatieve schrijvers ondersteunen hierbij.

Uitvoering
Ook het vullen en opmaken van de nieuwsbrief verzorgen wij. Dit scheelt tijd en geeft je de ruimte om jouw eigen werkzaamheden uit te voeren. Het enige wat je hoeft te doen is het resultaat te bekijken in je mailbox.

Rapportage
Na elke verzending worden de resultaten geanalyseerd en weergegeven in een rapportage. Met deze resultaten bekijken we of en wat er geoptimaliseerd kan worden voor de volgende mailing.

Adressenbestand vergroten
Om e-mailmarketing in te zetten heeft u een adressenbestand nodig. Het is niet altijd even makkelijk om deze op te bouwen. Door middel van leadgeneratie kunnen wij u helpen om meer e-mailadressen te verkrijgen.

Meer weten? Neem contact op!

We heten u graag welkom bij Axioma in Baarn. Dan kunt u meteen kennismaken met onze marketeers.

Bel voor een afspraak naar +31 (0) 35 5488 140 of lees meer over Axioma.