Wil jij creatieve contentmarketing met maximale impact? Ons content abonnement biedt uitkomst.

Wat is een content-abonnement?

Jouw content op het juiste moment, via de meest relevante kanalen, bij de juiste doelgroep? Drie redenen waarom ons content-abonnement jou verder helpt.

  1. Creatieve content | Je bent altijd verzekerd van creatieve, maar vooral ook doeltreffende content in alle soorten en maten. Content die gecreëerd is op basis van een doordachte strategie. Met een overzichtelijke contentkalender laten we precies zien wat wanneer online gaat.
  2. Dynamische rapportage | We creëren niet alleen content, we meten het ook. Je krijgt inzicht in de behaalde resultaten aan de hand van dynamische rapportages.
  3. Media monitoring | Met realtime media monitoring ben je altijd op de hoogte van wat er binnen jouw branche gezegd en geschreven wordt. Je ontvangt hiervan een samenvatting in je mailbox.

Wat levert het abonnement je op?

  1. Meer bezoekers: social media en digitale nieuwsbrieven zorgen ervoor dat bezoekers vaker terugkeren op je website.
  2. Betere vindbaarheid: Google houdt van actuele content (SEO factor)
  3. Positieve branding: klanten en leveranciers associëren een continue nieuwsstroom met een bedrijf dat volop in beweging is.
  4. Sterkere positionering: door in te gaan op trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied bouw je een expertpositie op in de markt.
  5. Meer conversie: content helpt de conversie op je website te verhogen.

Meer weten over ons content-abonnement? Neem contact op!

We nodigen je graag uit voor een kennismaking bij ons in Baarn. Dan kun je meteen de sfeer proeven en onze content marketeer ontmoeten.

Bel voor een afspraak naar +31 (0) 35 5488 140 of lees meer over Axioma.

Contentmarketing voorbeeld: ZEN

Contentmarketing voorbeeld: Eyescan Facebook Post